PAULA RUFETE. Con la tecnología de Blogger.
RSS
Container Icon

TERAPIA DE BAILE

¡BON DIA A TOTS!

Hui anem a explicar què es la musicoterpia i com ens pot ajudar amb persones autistes, què es, els avantatges, com ho podem fer...

Primer començarem dient què es. La musicoterpia és dansa / moviment teràpia que utilitza el moviment com un “mitjà de comunicació universal”, és una forma valuosa de comunicació per a xiquets amb autisme, especialment aquells amb les habilitats verbals.

--> QUINS AVANTATGES TE?

La idea és que la conducta és comunicativa i la personalitat es pot reflectir a través del moviment. Com a resultat, els canvis en moviment també pot influir en la personalitat, i ampliar la capacitat social. Açò permet a la persona a bregar millor amb el seu entorn i també estar més còmodes amb l'espai i el medi ambient (Kestenberget al, 1999;.. Meekums, 2002).


--> QUÈ ÉS EL PODEM FER?

Permet tenir un mitjà de comunicació amb els clients que d'una altra manera podrien haver trobat dificultats per a relacionar-se amb el món que els envolta. Els participants poden participar plenament amb la comunicació no verbal.


Visioneu aquest vídeo i ho comprenguereu millor! 



Veeu com és important? Doncs utilitzar-lo a la vostra classe com una estratègia més. A més de ser divertit el nen es veu com es relaciona i apren coses. ¡ÁNIM!

Informació treta de: (Feu click en la foto si voleu anar-hi)


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores

Traductor

Powered By Blogger