PAULA RUFETE. Con la tecnología de Blogger.
RSS
Container Icon

MUSICOTERAPIA

¡Bon dia a tots!


Tots coneixeu la musicoterpia? Sabeu el que és? Com el podem relacionar-ho amb les persones autistes?

Doncs be,la Musicoterapia és una activitat creativa i ajuda, pel que sembla, a les persones amb espectre autista a millorar i regular la seua conducta a nivell de relació i alleuja els estats emocionals d'ansietat i frustració. S'ha observat que en aquests ambients musicals, els joves són més capaços d'interactuar amb els seus companys.

Pel que es refereix l'autisme, els estudis han demostrat que la musicoterapia té una influència significativa i positiva quan s'utilitza per a tractar a les persones autistes. Participar en la teràpia de música permet autistes l'oportunitat d'experimentar l'estimulació exterior no estiga en perill, ja que no s'involucren en el contacte humà directe.


El que hem de tenir en compte és que la teràpia de la música es fa específica per a cada persona, no tots els nens poden reacciones de la mateixa manera davant de diversos tipus de música, és com nosaltes mateixos. Ens pot agradar la música pop-rock, però no la música flamenca. Açò és extremadament important, perquè el que pot ser ben acollida per un autista pot ser negatiu per a una altra. Dit açò, fem una ullada a la teràpia de música positiva influència ha tingut en els individus autistes.



Vos deixe un article molt interessant sobre la importància que pot tindre la musicoterapia! Feu click i veureu més dades tècniques i estratègiques. 




També teniu un vídeo sobre la musicoteràpia de Youtube. És d'un xiquet que s'anomena Lorenzo i es veu com el pot ajudar al seu desenvilupament creatiu. És en portugués, per`es pot entendre perfectament, ja que es sembla al castellà. Mireu-lo!





Espere que us agrade aquest vídeo i el document i cada volta esteu més concienciats de les estratègies que podem utilitzar amb persones autistes.

¡MOLTES GRÀCIES!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores

Traductor

Powered By Blogger