PAULA RUFETE. Con la tecnología de Blogger.
RSS
Container Icon

PROPOSTA D'INTERVENCIÓ EDUCATIVA

Bona Nit Amics!

Hui posarem en pràctica tota la teoria i les estratègies que vos he dit sobre l'autisme. Per això, he fet una proposta per a la intervenció en l'aula d'un alumne amb autista. L'origen d'aquesta adaptació ha sigut perquè veguèreu que sí es pot fer una inclusió d'un xiquet amb autisme en una classe ordinària, encara que amb recursos personals com n'és la professora de pedagogia terapèutica i la professora d'audició i llenguatge. 

Primerament, veureu un cas real d'un xiquet (encara que algunes coses estiguen modificades per la protecció de dades) i trobareu les necessitats que el te a l'hora de desenvolupar-se en la seua vida normal i col·legi. Després comprovareu els problemes i necessitats que, conjuntament amb altrs professors, intentarem que l'alumne puga superar i per últim com annex una unitat didàctica però també individualitzada perquè l'alumne puga involucrar-se en un aula ordinària. ¡Llegiu-la, per favor! 


Publish at Calameo or read more publications.

Comptat i debatut, trobe que és un document molt interessant, perquè a més de posar en pràctica moltes estratègies, també ho fa mitjançant l'adaptació en la unitat didàctica perquè l'alumne estiga inclós en la seua classe. 

¡Espere que vos haja servit d'ajuda!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores

Traductor

Powered By Blogger