PAULA RUFETE. Con la tecnología de Blogger.
RSS
Container Icon

CONSELLS PER ALS PARES


HOLA GENT! 

Tots sabeu que la clau per a un millor desenvolupament i qualitat de vida de la persona amb autisme està en l'atenció adequada i oportuna. Per això, és fonamental la intervenció educativa per al tractament de les persones amb autisme, però tabmé una correcta ajuda per part de la família. Ha d'haver una coordinació entre els dos àmbits.

Els pares han d'encoratjar als seus xiquets  amb autisme perquè desenvolupen aqueixes destreses que fan ús dels seus punts forts de manera que se senten bé. El psiquiatre de xiquets i adolescents també pot ajudar als pares a resoldre els problemes emocionals que sorgeixen com a resultat de viure amb un xiquet autista i orientar-los de manera que puguen crear un ambient favorable per al desenvolupament i l'ensenyament del xiquet. De tota manera ací vos deixe 10 consells per a aconseguir una millora relació entre pares/mares i xiquets amb autisme.

10 CONSELS PER AJUDAR ALS PARES

Ací teniu el testimoni d'una mare el fill de la qual és autista. Mireu com se sent ella, però amb ajuda ho podreu superar i millorar!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores

Traductor

Powered By Blogger