PAULA RUFETE. Con la tecnología de Blogger.
RSS
Container Icon

ESCOLA INCLUSIVA

Bona Vesprada! Sabeu què és l'escola inclusiva o la inclusió? Alguna volta l'heu escoltat?


Doncs be, hui anem a veure a què ens referim amb escola inclusiva. Segons la RAE la inclusió és l'acció i l'efecte d'incluir, aleshores la definició d'escola inclusiva és un lloc físic educatiu on els xiquets i membres del professorat i directors han d'estar inclosos. 

Com heu vist, he deduït la definició de l'escola inclusiva, però realment l'escola inclusiva no és sols una paraula que hem d'escoltar i hem d'estudiar en la teoria, sinó també hem de posar-la en pràctica, ja que a més, segons la LOE (llei d'educació actualment vigent) en el títol preliminar del capítol 1 ens assegura que l'equitat ha de garantir la inclusió educativa i la no discriminació per a actuar com a compensació de les desigualtats personals, culturals, econòmiques i socials amb especial atenció a les discapacitats.

Per tant, els mestres i docents el que hem de fer és aconseguir una educació per a tots i per a tot el món. Hem de superar les dificultats i atendre individualment les necessitats de cada alumne, ja que a més de ser una obligació, crea un ambient diversificat per a l'alumnat i suposa unes adaptacions curriculars, però eixe és el nostre treball, així que hem d'intentar aconseguir, en la mesura que ens siga possible, disminuir les dificultats dels nostres alumnes i fer que cada volta siguen més autònoms amb la nostra ajuda. 

Vos deixe un vídeo perquè vegeu un exemple d'un col·legi que te com valor principal crear una escola inclusiva!! NOSALTRES TAMBÉ PODEM!


I ara un de la fundació Orange per a motivar-vos!! ¡¡ÀNIM!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores

Traductor

Powered By Blogger