PAULA RUFETE. Con la tecnología de Blogger.
RSS
Container Icon

WEBQUEST


Bona Vesprada a tots! WEBQUEST? QUÈ ÉS AÇÓ?

Com sabeu, les webquest són activitats estructurades i guiades que eviten aquests obstacles proporcionant als alumnes una tasca ben definida, així com els recursos i les consignes que els permeten realitzar-les.


Una de les activitats més corrents efectuades pels alumnes és la cerca d'informació a la xarxa.. No obstant açò, aquestes recerques són activitats difícils que prenen molt temps i que poden resultar frustrants si els objectius no són reflectits clarament i explicats al principi.



Mitjançant la webquest els alumnes s'apropien, interpreten i exploten les informacions específiques que el professor els assigna. 


De tota manera, vos deixe un document perquè vegueu els avantatges que te, sobretot per a xiquets que no diferencien be entre les coses més importants i les que no.


He fet una WEBQUEST perquè vegeu un exemple més gràfic. Tracta sobre les relacions de les families. Podeu fer vosaltres mateixos una webquest per a treballar el que vosaltres vulgueu fer aprendre als xiquets perquè hi ha un grapat de recursos a la xarxa que en podem utilitzar. Feu click en la imatge i vos durà a la WEBQUEST.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores

Traductor

Powered By Blogger